Tel:+31 6 285 000 31
Volg ons via:

Onze diensten

Uw comfort is onze nummer #1 prioriteit

Ontdek de verfijning van creatief vakmanschap bij Axiom Bouw
RENOVATIE VAN HET HELE HUIS
Ontketen de transformatie met Axiom Bouw. Onze totaalrenovaties brengen tijdloze stijl en modern comfort samen, van fundament tot dak. Maak jouw droomhuis werkelijkheid.
ZOLDER AFWERKING
Verander je zolder in een meesterwerk met Axiom Bouw. Vanaf het idee tot de laatste afwerking, creëren we functionele en stijlvolle zolderruimtes op maat.
KEUKENTRANSFORMATIE
Creëer jouw droomkeuken op maat met Axiom Bouw. Van ontwerp tot realisatie, brengen we functionaliteit en stijl tot leven in elke hoek.
BADKAMERVERBOUWING
Ervaar luxe en functionaliteit met Axiom Bouw. Onze badkamerverbouwingen combineren vakmanschap en stijl voor een persoonlijke oase van comfort en schoonheid.
http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_01.jpg

Keukentransformatie

Bij Axiom Bouw begrijpen we de cruciale rol van de keuken in elk huis. Onze keukentransformaties, gebaseerd op creativiteit en vakmanschap, brengen jouw visie tot leven.
Beginnend met een diepgaand gesprek, combineren we jouw ideeën met onze creatieve inzichten om een uniek, op maat gemaakt ontwerp te creëren.
We optimaliseren de lay-out voor maximale efficiëntie, rekening houdend met jouw specifieke behoeften.
Wij selecteren duurzame materialen en werken samen met ervaren vakmensen voor een langdurig indrukwekkend resultaat.
Ons toegewijde team zorgt voor een vlotte en tijdige afronding, met minimale verstoring van jouw dagelijkse leven.
Bij Axiom Bouw is volledige klanttevredenheid onze prioriteit. Jouw keukentransformatie is een reflectie van onze toewijding aan uitmuntendheid. Upgrade jouw keuken vandaag met Axiom Bouw

Badkamerrenovatie door Axiom Bouw

Laat Axiom Bouw de sfeer van je badkamer transformeren. In samenwerking met ons toegewijde team combineren we functionaliteit en elegantie in een op maat gemaakte renovatie.
Begin met een verkennend gesprek waarin we jouw smaak, voorkeuren en ideeën vastleggen. Ons doel is een ontwerp te creëren dat jouw unieke stijl weerspiegelt.
Wij optimaliseren de ruimte met aandacht voor efficiëntie en stijl. Een doordachte lay-out maximaliseert de bruikbare ruimte en voldoet aan jouw functionele behoeften.
Axiom Bouw gebruikt hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. Ervaren vakmensen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en een verfijnde afwerking.
Ons team werkt volgens een strakke planning om je badkamerrenovatie op tijd en binnen budget af te ronden. Minimaliseer onderbrekingen in je dagelijks leven.
Bij Axiom Bouw streven we naar jouw tevredenheid. Jouw gerenoveerde badkamer is een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Transformeer je badkamer vandaag nog met Axiom Bouw. Badkamerrenovatie door Axiom Bouw.
http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_02.jpg

RENOVATIE VOOR / NA Renovatie van keuken en eetkamer

http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_03.jpg

Uitbreidingen en Aanbouw met Axiom Bouw:

Axiom Bouw overstijgt de traditionele uitbreiding. Wij vormen jouw ruimte met uniek vakmanschap en innovatief design.
Diepgaande gesprekken leiden tot een op maat gemaakt ontwerp, waarin creativiteit en functionaliteit samensmelten.
Onze doordachte planning zorgt voor een naadloze integratie van de nieuwe uitbreiding, met jouw visie als kern.
Axiom Bouw belichaamt kwaliteit in materiaal en vakmanschap. Onze ervaren bouwers creëren een duurzame, opvallende uitbreiding.
Met strakke planningen realiseren we jouw uitbreiding op tijd zonder concessies aan kwaliteit. Minimaliseer verstoringen in jouw dagelijks leven.
Axiom Bouw streeft naar jouw volledige tevredenheid. Jouw uitbreiding is een uniek statement, een weerspiegeling van ons streven naar perfectie. Transformeer jouw ruimte met Axiom Bouw.

Persoonlijk Interieur op Maat

Bij Axiom Bouw begrijpen we dat elk interieur uniek is, net als degenen die het bewonen. Ons "Persoonlijk Interieur op Maat" gaat verder dan esthetiek; het is een doordachte aanpak die functionaliteit, comfort en persoonlijkheid combineert.

In sommige situaties is standaardontwerp gewoon niet voldoende. Daarom passen we het interieur op maat aan, waarbij we rekening houden met specifieke behoeften en gebruiksdoelen. Of het nu gaat om een thuiskantoor dat efficiëntie en inspiratie bevordert, een leefruimte die vriendelijk is voor ouderen, of een speelse kinderkamer, wij streven naar interieurs die naadloos aansluiten op de levensstijl van onze klanten. 

Onze ontwerpers gaan verder dan oppervlakkige esthetiek. We voeren diepgaande gesprekken om de behoeften en gebruiksdoelen van de ruimte te begrijpen.
Op basis van de verzamelde informatie creëren we een functioneel ontwerp op maat. Dit omvat aanpassingen en kenmerken die de ruimte optimaal laten presteren.
Of het nu gaat om het kiezen van materialen, kleurenpaletten of meubelindeling, we besteden nauwgezet aandacht aan details die het verschil maken in functionaliteit en esthetiek.

Van specifieke kantoorvereisten tot aanpassingen voor ouderen of kindvriendelijke oplossingen, ons maatwerk biedt diverse oplossingen om aan verschillende behoeften te voldoen.

http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2018/10/inner_service_04.jpg

Onze dienstverlening

zekerheid van vakmanschap

01

Renovatie

  • Kamer toevoegingen 
  • Badkamer renovatie
  • Verbouwing van zolder en kelder 
http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2019/03/inner_1-640x480.jpg

02

Verbouwen

  • Aanbouw 
  • Zolderuitbreiding 
  • Keukeninstallatie
http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2019/03/inner_2-640x480.jpg

03

Consultatiedienst

  • Renovatieplanning
  • Projectontwerp 
  • Budgetontwikkeling
http://axiombouw.nl/wp-content/uploads/2019/03/inner_3-640x480.jpg
Openingstijden
Ma - Do 9:00 - 15.00
Vrij - Gesloten
Zat - 9:00 - 15:00
Zon - Gesloten
TELEFOONNUMMER
+31 6 285 000 31
Neem vrijblijvend contact met ons op
Overige gegevens
KVK 85409510
BTW NL409219147B98

Axiombouw, 2023 © All Rights Reserved

× Hoe kan ik je helpen?